Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Ağva Balayı Oteli

AĞVA BALAYI OTELLERİ

Jakuzili ve Şömineli Bungalov
Jakuzili ve Şömineli Bungalov

İSTANBUL Şile’nin en güzel doğa ve tatil bölgesin de yer alan otelimiz ağva balayı otelleri arasında ilk sıralara yerleşmiş ağva green river otel sizlerin unutulmak biz balayı yaşamanızı sağlamaktadır. Green river hotel tüm özel günleriniz de kullanabileceğiniz ağva bölgesinde ki nadide otellerdendir. Ağva Green River Hotel, Ağva bölgesinde, bahçe içerisinde 11 adet bungalov odadan kurulu olup, bahçe içerisinde oturma alanları, nehir manzaralı açık ve şömineli kapalı restoranı bulunmaktadır. Ağva Green River Otel , ağva da bungalov otel olarak birkaç tesisten biridir. Yıllar içerisinde misafirlerimize vermiş olduğumuz kaliteli hizmet ve güler yüzlü hizmet sayesinde, ağva da en yüksek puanlı oteller arasına girmiş , hürriyet gibi gazetelerin turizm köşelerinde “ağva da konaklanabilecek en iyi tesisler” de ilk 5 de yer verilmiştir.

 

AĞVA DA BALAYI GEÇİRMEK NASIL OLUR ?

Ağva Balayı Oteli

Ağva balayı oteli denilince akla ilk gelen ağva green river otel bir çok medya sayfaların da en iyi ilk 5 otelden bir tanesi seçilmesinin yanı sıra eşsiz doğasıyla da sizleri büyülemektedir. Çevresinde bulunan nehrin sakinliği izlerken bir yandan jakuzili otel odanızda keyif yapabilir, yada şömine başında içeceklerinizi yudumlayabilirsiniz. Son bahar ve kış aylarında şömine çıtırtısı eşliğinde jakuzi keyfi de yapabilirsiniz. Bu nedenle Ağva balayı oteli ihtiyacınız da tercih edebileceğiniz en iyi otel olduğumuzu garanti etmekteyiz.

 

AĞVA ROMANTİK OTELLER

 

Ağva romantik oteller aramalarınız da karşınıza çıkan Ağva Green River Otel sizlere unutulmak akşamlar yaşatmak için özel olarak hazırlanmıştır. Jakuzili ve şömineli bungalov odalarımız sayesinde kendinizi evinizde hissedeceksiniz.

 

NEDEN AĞVA BALAYI OTELLERİ ARASINDA SİZİ SEÇMELİYİM

 

Ağva bölgesinin en çok tercih edilen otellerinden bir tanesi olan green river otel sizlerin özel günlerini daha da özel bir hale getirmek için çabalamaktadır. İstanbul ve çevre illere yakınlığı hemde eşsiz doğası ve nehir kenarında keyifli zaman geçirebileceğiniz alanları sayesinde huzuru arayan çiftlerin ilk tercihleri hep ağva bölgesi olmuştur. Bu bölgenin en prestijli oteli olan green river hem sektörel deneyimi hemde sizlerin tüm ihtiyaçlarınızı bir arada sunan özel jakuzili ve şömineli bungalov odaları sayesinde doğayı ve natürelliği bir arada sunmaktadır.

 

BALAYI NERELERDE YAPILIR?

 

Ülkemizde birçok yerde balayı oteli vardır. Balayı oteli İstanbul gibi illerimizde daha çok tarihi yerleri gezmek, aktif bir şekilde balayı yapmak isteyen kişilerin tercih ettiği otellerdendir. Hareketli yerler kadar sakin ve harika manzaraları olan yerler de bulunmaktadır. Hem aktif hem de sakinliği bir arada yaşamak isteyen ziyaretçiler için güzel bir tercih sayılabilmektedir.

 

ŞİLE BALAYI İÇİN UYGUN BİR YER Mİ?

Ağva Balayı Otelleri
Ağva Balayı Otelleri

İstanbul’un muhteşem ilçesi ağva yeni evli çiftlerin son zamanlarda gözde mekanlarından biridir. Buradaki oteller balayı çiftleri için özel ayrılmış otellerden ziyade hem yeni evli hem de huzuru arayan çiftlerin tercih ettiği otellerdendir. Balayı çiftlerinin odaları için oda süslemeleri, çiçek, meyve, jakuzili otel odası, şömineli otel odası, içki gibi hizmetler, farklı konseptlerde konaklama seçenekleri sunmaktayız. Balayı otellerin arasında Ağva Green River hizmetleri doğrultusunda kesinlikle tercih edilen bir yerdir.

 

Sessiz sakin romantik zamanlar geçirmek isteyen çiftler için ağva’nın en güzel yer olacaktır. Bu oteller sizleri evinizdeymiş gibi konforlu doğası ile sizi büyüleye bilecek yerlerdir. Eğer aklınızda kışın ve karın tadını çıkarmak, varsa şömineli ve jakuzili bungalov odalarımız sizi bekliyor. Buralarda romantik bungalov otelleri’nde  konaklayabileceğiniz konforlu sizler için hazırlanmış odalar, özel hazırlanmış romantik yemek masaları sabah kahvaltıları.

 

Balayı için güzel bir tercih olduğunu söyleyebileceğimiz Ağva’nın muhteşem doğasına uygun bir mekan olan Ağva Green River Otel, etkileyici bir konsepte sahiptir. Sınırsız hizmeti ile balayını en güzel şekilde yaşayabilme imkanı sunar. Şık ve eşsiz bir balayı tatili istiyorsanız bu mekanı seçebilirsiniz. Balayı odalarına göre değişiklik gösteren fiyatların bulunduğunu söyleyebiliriz.

Tüm özel günleriniz ve tatil planlarınız için bizimle iletişime geçiniz.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp