Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Ağva jakuzili oteller

Jakuzili Bungalov

Ağva jakuzili oteller

Ağva jakuzili oteller arasında en seçkin otellerden birisi olan Ağva green river otel size huzuru ve doğayı bir arada sunmaktadır. Şömine bungalov odanızda içeceklerinizi yudumlarken romantik bir tatil geçire bilirsiniz. Şile’nin en seçkin en çok tercih edilen otellerinden biri olan green river da yaşadığınız tatilinizi unutamayacaksınız. Tüm özel günlerinizi sizler için tasarlayıp sizlerin eşsiz bir tatil yapmasını planlamaktayız. ister restaurantımız da şömine başında içeceklerinizi içebilir isterseniz odanız da jakuzi keyfi yapabilirsiniz. Ağva romantik otelleri arasında ilk sıralarda olan green river oteli tercih ettiğinize pişman olmayacaksınız.

Jakuzili Bungalov
Jakuzili Bungalov

Ağva da jakuzili bungalov odalarımız sizlerin konforunu düşünerek özel olarak tasarlanmış olup doğa işe iç içe nehir kenarında tatilinizi yapabilirsiniz. Ağva otelleri arasından ilk 3 sıraya yerleşen Ağva green river otel bir çok haber kanalında ve bir çok basılı mecmuana Ağva’nın en iyi otelleri arasın da yer almıştır. Kaliteli bir hizmet anlayışı bulunan Ağva green river otel sizlere en iyi konfor ve huzuru bir arada sunacağını garanti etmektedir.

 

Ağva otelleri İstanbul ve çevre illere yakınlığı sebebiyle en çok tercih edilen oteller arasındadır. Kalabalıktan uzak aynı zaman da bir o kadar da merkezi lokasyonda bulunan Ağva otelleri hafta sonu tatili yada kısa süreli konaklama için en iyi tatil şehridir. Özel günlerinizi kutlamak için konsept odalarımız bulunmaktadır. İster şömine başında keyif yapar, isterseniz de jakuzinin keyfini çıkarırsınız.

Ağva İstanbul’un yanı başında saklı bir cennet olarak, şehrin stresinden, gürültüsünden bunalan , doğa da vakit geçirmek isteyen, bungalov oteller de kalmak isteyen, kısaca İstanbul dan çok uzaklaşmayıp bir iki gün tatil yapmak isteyenlerin ilk adresidir.

 

Ağva green river bungalov çeşitleriniz nelerdir ?

  • Jakuzili Bungalov 
  • Jakuzili ve Şömineli Bungalov
  • Şömineli Bungalov
  • Standart Bungalov
  • Müstakil ŞömineliTaş Suite

Gibi oda çeşitlerimiz bulunmaktadır. Sizin isteğinize göre farklı konforlarda farklı özelliklerde oda seçeneklerimiz ile huzur ve özel bir gece geçirmenizi garanti etmekteyiz.

Ağva da balayı kutlanır mı ?

Ağva romantik bir balayı geçirmek için güzel adreslerden bir tanesidir. Balayı misafirlerimize özel otelimizin ayrıcalıkları bulunmaktadır.

Örneğin:

Balayı çiftlerimize özel , balayı tatillerinde 3 gece ve üzeri konaklamalarda ;

  • Mum, Gül yaprakları ve Balon ile Oda süslemesi ,
  • İstenirse Her Gün Odaya Kahvaltı,
  • Restoran Harcamalarında %10 İndirim,
  • Restoranda akşam yemeği için şömine önü masa rezerve ve fotoğraf çekimi.
  • Ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Tüm özel gün ve özel tatil planlarınız da mutlaka bizler ile iletişime geçiniz. Farklı oda seçeneklerimizi görmek için odalar sayfamızdan detaylara da ulaşabilirsiniz.

 

ağva otelleri

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp