Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Ağva Bungalov Evler

Ağva Bungalov Evler de Konaklama

İstanbul’un yoğunluğundan ve stresinden kaçmak isteyenler, Ağva bungalov evler de hafta sonu tatillerini geçirmeye başladı.

Yaklaşık 90 dakika mesafede olan Ağva bu konuda İstanbul halkına kısa tatillerde kaçış noktası oldu.

Ağva Bungalov Oteller

 

Ağva Bungalov Evler

Merak edenler için Bungalov evler ile bungalov oteller arasında şöyle bir fark vardır.  Bungalov evler genelde bir tane olup, otel konseptiyle değil de şahıs olarak genelde yerel halk tarafından işletilen amatör yerlerdir. Buralarda yapılan rezervasyonlarda maalesef çok fazla problem ve sıkıntılar yaşanmakta ve konuyu çözmek adına muhatap da bulunamamaktadır.

Bizim gibi bungalov oteller de ise genel de 8-10 arası bungalov oda bulunmakta olup, otel içerisinde ayrıca  restoran hizmeti de verilmektedir. Ticari olarak işletildiğinden turizm bakanlığına bağlı ruhsatımız bulunmaktadır. Alanında uzman kadrolarla servis ve hizmet verilmektedir.

Ağva Green River Bungalov Otel

Kısaca bungalov odalar dan örnek vermek gerekirse ;

Jakuzili Bungalov 30 m2 oda büyüklüğü ve 10 m2 balkon verandaya sahiptir.
Oda içerisinde ;
Lcd tv, mini bar, Jakuzi (hidro masajlı küvet) Klima, 24 saat sıcak su, çift kişilik yatak, 2 adet berjer , masa & sandalye, giysi dolabı, komidin, wc banyo (şampuan , duş jeli gibi temizlik hijyen ürünleri) saç kurutma makinesi , havlu seti , terlik, 2 adet su bulunmaktadır.
Odalarımız, serpme kahvaltı dahil satıldığından ve restoran hizmetimiz (öğle ve akşam yemeği) olduğundan odalarımız da mutfak bulunmamaktadır. Bu da sizi kısa tatiliniz de kahvaltı ve yemek hazırlama gibi dertlerden kurtarmaktadır.

Jakuzili Bungalov

Jakuzili bungalov odaya ek olarak , Jakuzili ve Şömineli Bungalov , Şömineli Bungalov gibi seçeneklerimiz de mevcuttur.

Rezervasyonu direk sitemizden https://www.agvagreenriver.com yapabilirsiniz.

Yada telefon ile 02167257758 , 05394348314 numaralarımızdan da hem arayarak hem de whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp