Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Tiny House Konaklama İstanbul

tiny house konaklama istanbul

Tiny house konaklama, son yıllarda popülerlik kazanan bir konsepttir. Küçük boyutlarda tasarlanmış ve genellikle taşınabilir olan bu evler, sürdürülebilir yaşamı teşvik etmek, minimalizmi desteklemek ve daha az alanla daha fazla yaşamak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Tiny house otelleri, sürdürülebilir yaşamı teşvik etmek, doğayla uyumlu bir misafirlik deneyimi sunmak ve minimalist bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla tasarlanmıştır. Tiny house otelleri genellikle çeşitli konseptlerde ve tasarımlarda olabilir ve misafirlere benzersiz ve unutulmaz bir tatil deneyimi sunmayı hedefler

<yoastmark class=

Tiny house tatili, küçük ve sürdürülebilir yaşamı destekleyen evlerde konaklayarak farklı ve benzersiz bir tatil deneyimi yaşamayı ifade eder. Tiny house’lar genellikle doğa ile iç içe, sessiz ve huzurlu yerlerde konumlanmış olup, doğal güzelliklerin tadını çıkarmak ve şehir hayatından uzaklaşmak isteyenler için ideal bir seçenektir.

Ağva green river bungalov tesisimiz de bir tane tiny house konaklama ile sizlere güzel bir deneyim sunabilmek adına yapılmıştır. 01 mayıs itibariyle konaklamaya hazır hale gelecektir.

 

 

Sizlerin deneyimine sunmak için yeni yapılan tiny house konaklama evimiz alt katı 20 metrekare alana sahip olup, salon banyo mutfak kısmı yer almaktadır. Üst katta ise yatak odası vardır. Smart tv ile netfilix , youtube gibi mecralardan film ve dizilerinizi izleyebilir, kahve makineleriyle odanızdan çıkmadan kendinize nefis kahveler yapabilirsiniz. Arzu ederseniz otelin restoranından sizler için istediğiniz yiyecek veya içecekler için servis yapılabilecektir.

tiny house konaklama istanbul

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp