Reseliva Rezervasyon Motoru & Kanal Yönetimi

Ağva Otelleri Tatili

agva-tekne-turu

Ağva Tatili ile Sizi Bekleyen Birbirinden Özel Deneyimler

Ağva, ülkemizin son yıllarda en çok dikkat çeken tatil noktalarından bir tanesidir. Keyifli zaman geçirmek isteyenler için oldukça ideal bir alternatif olan Ağva’da konforlu bir tatil yaşamanın ayrıcalıklarını değerlendirmeye başlayabilirsiniz. Peki, Ağva sadece bir tatil noktası olarak mı dikkatleri çekiyor? Bölgenin tatil severlere vaat ettikleri nelerdir? Hazırsanız Ağva’da sizleri bekleyenlere bir göz atalım!

kilimli-koyu

Ağva’da Tatil Yaparken Keşfedeceğiniz Noktalar

Şile Ağva tatili yaparken birbirinden özel noktaları keşfetmenin ayrıcalıklarını değerlendirebileceğinizi ifade etmek gerekir. Özellikle de bölgenin güzelliklerine göz atarken hem tatili hem de heyecan dolu bir tatil heyecanını yakalamanın çok olacağını bilmelisiniz. Peki, Ağva tatil yerleri ve görmeniz gereken noktalar hangileridir? İşte Ağva’nın çok özel noktaları!

Şile Saklı Gölü

Şile Saklı Gölü, sadece bölgenin yerlileri tarafından bilinen ve mutlaka görülmesi gereken noktalardan bir tanesidir. Doğanın insanoğluna sunduğu harika bir güzellik olarak dikkatleri çeken Saklı Göl aynı zamanda doğa yürüyüşleri ve bisiklet turları yapmak amacıyla tercih edilen bu göl ve çevresinde siz de keyifli zaman geçirmenin avantajlarından faydalanabilirsiniz. Şile Saklı Gölü ile siz de bölgenin bütün güzelliklerini değerlendirmeye başlamalısınız. Böylelikle unutulmaz bir deneyim sizleri bekliyor olacak!

Kilimli Koyu

Ağva’da gezilmesi gereken noktalar arasında en ilgi çekici yerlerden olan Kilimli Koyu bölgedeki diğer pek çok alternatif gibi doğal güzellikler konusunda farkını hissettiriyor. Görsel anlamda bambaşka bir seçenek olmasının yanı sıra denize girmek için de fazlasıyla iddialı bir alternatif olarak kabul görüyor. Kilimli Koyu merkez de değil ancak hemen herkes için Ağva’nın en özel noktaları arasında yer almaktadır. Akdeniz sahillerini aratmayan bir yer olarak Kilimli Koyu tatilinizin en özel deneyimini sunacak.

Kurfallı Plajı

Ağva tatil yerleri arasında gezilecek ve görülecek noktalarıyla dikkatleri çeken bir bölge. İstanbul sınırları içerisinde olmasına rağmen adeta saklı kalmış bir cennet niteliğindeki Kurfallı Plajı denize girebileceğiniz özel noktalardan bir tanesi. Serin suları ve sapsarı kumlarıyla burada geçireceğiniz zaman sizin için oldukça özel bir deneyime olanak sağlayacak. Ağva’da otelde zaman geçirmek yerine burada keyifli bir şekilde denize girmek sizin için en ideal seçenek olacak. O halde tatil planlamanızı yaparken Ağva’da sizi bekleyen bu güzellikleri değerlendirmeye başlamalısınız.

Hacıllı Köyü

Hacıllı Köyü, Ağva bölgesinde tatil yaparken görmeniz gereken noktalardan biri olarak dikkatleri çekmektedir. Bu köy bölgeye gelen hemen herkes için özeldir. Kamp yapanlara görebileceğiniz Hacıllı Köyü aynı zamanda doğa fotoğrafçılığı noktasında da güzel bir deneyim sağlar. Temiz havası ile kendine hayran bırakan Hacıllı Köyünde keyifli vakitlere hazır olun!

Ağva Green River Bungalov

Son dönemde misafirlerin Şömineli bungalov veya jakuzili bungalov talebi artmıştır. Bu yüzden Ağva Green River Otel öncelikli olarak tercih edilmektedir. Siz de nehir manzaralı restoranın keyfini yaşamak için, uğranması gereken duraklar arasına eklemenizi tavsiye ederiz

Rezervasyon ve fiyat için tıklayın.

Ağva Bungalov Oteller
Ağva Bungalov Evler

Ağva Tatil Yerleri ve Konforlu Tatil Deneyimi

Ağva’da tatil yaparken pek çok noktada bulunmanız sizin açınızdan fazlasıyla ayrıcalıklı olacak. Bölgede zaman geçirmek isteyen hemen herkes için ilgi çekici noktalar bulmak mümkün. Bunlar arasında da size uygun olanları değerlendirerek tatil heyecanına kapı aralayabilirsiniz. Peki, Ağva’da tatil yerleri kimlere hitap ediyor? Doğayla iç içe olmak isteyen biriyseniz burayı seveceğinize emin olabilirsiniz. Kim olursanız olun Ağva’da keyifli bir tatil deneyimi yaşayabileceğinizi unutmayın!

Bir önceki blog yazımı için tıklayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ara !
× WhatsApp